Valve anulează viitoarele turnee din circuitul Dota Pro din cauza coronavirusului

Cel de-al patrulea turneu nu va continua.

Coronavirus continuă să se retragă în programul Dota Pro Circuit, Valve anulând acum cel de-al patrulea turneu minor și cel mai important al sezonului Dota 2.

Al patrulea calificativ, OGA Dota PIT Minor 2020 și Epicenter Major trebuiau să aibă loc în următoarele două luni. Turneele ar fi avut loc în Split, unde nu au fost înregistrate cazuri de COVID-19 și Moscova, unde au fost mai multe. 

Al cincilea și ultimul set de turnee urmează să înceapă pe 17 mai, cu a cincea calificare, urmată de două turnee în iunie. Nu există un consens cu privire la momentul în care, exact, cornavirusul va fi diminuat, astfel încât Valve ar putea fi nevoită să anuleze turneele respective.

Într-un tweet , Valve a spus că va „urmări situația și va decide cum să abordeze finalul major și minor al sezonului pe măsură ce săptămânile progresează”.

Avatar
Grigorehttps://gamingzone.ro
Pasionat de gaming si continut online.

Latest articles

Valve confirma Battle Pass 2020

Valve confirma ca Dota 2 International Battle Pass se va lansa azi. Asteptarea pentru Battle Pass International a luat...

Civilization VI este gratuit Epic Games

Civilization VI este acum gratuit pe magazinul Epic Games Sid Meier’s Civilization VI este disponibil gratuit pe magazinul Epic...

Valorant se lanseaza pe 2 Iunie.

Dupa aprope 2 luni de beta, Valorant se lanseaza oficial pe 2 Iunie, din cate se spun va avea si ceva continut...

Christopher Nolan debuteaza in Fortnite

Un nou trailer pentru urmatorul film al lui Christopher Nolan care debuteaza in Fortnite. O privire la Tenet, cea...
15,1k Cititori
Conectați-vă

Related articles

1 Comment

Lasă un răspuns