U.S. Air Force sponsor al ELEAGUE CS:GO Premier

ELEAGUE a anunțat că și-a extins parteneriatul de sponsorizare cu U.S. Air Force pe toată perioada anului 2018. Primul turneu ce beneficiază de această înțelegere este ELEAGUE CS:GO Premier, ce se desfășoară în acest moment.

U.S. Air Force va beneficia de 3 spoturi publicitare pe parcursul livestream-ului ce vor include prezentarea tacticilor folosite în meciuri. De asemenea vom avea și video-uri dedicate bazei americane și o ceremonie de final prezentată de divizia militară.

„(tr.) ELEAGUE încearcă să aducă parteneri ce au o conexiune naturală pentru fanii noștrii și înteleg valorile comunității esport. AIR FORCE înțelege și SE POTRIVEșTE perfect și suntem entuziasmați să lucrăm cu ei.”

— Seth Ladetsky, Senior Vice Președinte de Vânzări

Cele două companii au mai lucrat împreună pentru Major-ul de anul trecut din ianuarie. În momentul de față, ELEAGUE mai are parteneri precum Alienware, Boost Mobile, Cheez-iT, GEICO, HyperX și Kraken Rum.

Avatar
Grigorehttps://gamingzone.ro
Pasionat de gaming si continut online.

Latest articles

Valve confirma Battle Pass 2020

Valve confirma ca Dota 2 International Battle Pass se va lansa azi. Asteptarea pentru Battle Pass International a luat...

Civilization VI este gratuit Epic Games

Civilization VI este acum gratuit pe magazinul Epic Games Sid Meier’s Civilization VI este disponibil gratuit pe magazinul Epic...

Valorant se lanseaza pe 2 Iunie.

Dupa aprope 2 luni de beta, Valorant se lanseaza oficial pe 2 Iunie, din cate se spun va avea si ceva continut...

Christopher Nolan debuteaza in Fortnite

Un nou trailer pentru urmatorul film al lui Christopher Nolan care debuteaza in Fortnite. O privire la Tenet, cea...
15,1k Cititori
Conectați-vă

Related articles

Lasă un răspuns