Total War: SHOGUN 2 Gratuit

Total War: SHOGUN 2, joc gratuit disponibil pe Steam. Preţuri reduse pentru seria Total War

După ce a oferit Alien Isolation la un preţ foarte redus, SEGA continuă cu veştile bune pentru posesorii de PC: jocul de strategie Total War: SHOGUN 2 este disponibil acum gratuit prin intermediul Steam.

Jocul poate fi adăugat gratuit în biblioteca dvs. de titluri de pe Steam până la 1 mai 2020, ora 20:00, folosind pagina sa oficială de Steam. Odată completată această operaţiune, Total War: SHOGUN 2 va rămâne permanent ataşat de contul dvs. de Steam, jocul urmând a putea fi descărcat şi rulat oricând doriţi.

Total War: SHOGUN 2 acoperă o perioadă celebră în istoria Japoniei, Sengoku Jidai (Warring States), plină de conflicte şi trădări, dar şi de prima unire a clanurilor nipone sub un singur lider, Tokugawa Ieyasu. Campania single player se concentreaza de altfel pe prezentarea acesteia, jucătorul având posibilitatea să aleagă dintre zece clanuri principale.

Gameplay-ul este împărţit între partea pe ture, care se desfăşoară pe harta strategică, şi luptele în timp real. Trebuie stăpânite mai multe aspecte ale jocului: recrutarea de trupe, dezvoltarea economică şi cercetarea celor două ramuri (Way of the Bushido şi Way of the Chi).

De asemenea, până pe 4 mai 2020, Steam oferă preţuri promoţionale pentru o selecţie de titluri ale seriei Total War, toate acestea regăsindu-se aici.

Avatar
Grigorehttps://gamingzone.ro
Pasionat de gaming si continut online.

Latest articles

Valve confirma Battle Pass 2020

Valve confirma ca Dota 2 International Battle Pass se va lansa azi. Asteptarea pentru Battle Pass International a luat...

Civilization VI este gratuit Epic Games

Civilization VI este acum gratuit pe magazinul Epic Games Sid Meier’s Civilization VI este disponibil gratuit pe magazinul Epic...

Valorant se lanseaza pe 2 Iunie.

Dupa aprope 2 luni de beta, Valorant se lanseaza oficial pe 2 Iunie, din cate se spun va avea si ceva continut...

Christopher Nolan debuteaza in Fortnite

Un nou trailer pentru urmatorul film al lui Christopher Nolan care debuteaza in Fortnite. O privire la Tenet, cea...
43,2k Cititori
Conectați-vă

Related articles

Lasă un răspuns