FACEIT va folosi sistemul Bucholz

FACEIT a decis să schimbe formatul de joc folosit de mai bine de 2 ani de zile la Majoruri. Astfel, sistemul Swiss va fi înlocuit cu Bucholz pentru formarea grupelor și nu numai.

Acest sistem a fost propus pentru prima dată de către Milan „Striker” Švejda, editor la HLTV. Sistemul Bucholz elimină factorul aleatoriu, astfel că echipele care au avut oponenți mai puternici vor juca împotriva celor care au avut adversari mai slabi. Noul sistem va fi implementat în rundele 3-5, în timp ce primele două runde vor folosi vechiul sistem Swiss.

De asemenea, vom avea o zi în plus de meciuri pentru echipele care vor avea scorul 2-2 (câștigate – pierdute). Meciurile vor fi de tipul cel mai bun din 3 (BO3), asigurând faptul că doar cele mai bune echipe vor trece mai departe.

„(tr.) mereu căutăm modalități de a îmbunătăți calitatea și integritatea competiției și am văzut numeroase probleme în formatele anterioare. Suntem nerăbdători să vedem noul format în acțiune și să aducem fanilor și jucătorilor un nou standard al Majorului CS:GO.”

— Michele Attisani, FACEIT Co-Founder & CBO

Playoff-urile vor fi jucate, de asemenea, sub același sistem, Bucholz, pentru a evita faimoasa situație întâmpinată la PGL Krakow Major. Atunci, cele mai bune 2 echipe ale momentului, SK și Astralis, au ajuns să se lupte în sferturi, astfel că finala a fost una dezamăgitoare si dezechilibrată.

De asemenea, FACEIT a mai anunțat faptul că ambele etape, New Challengers și New Legends, vor fi jucate pe stadionul Twickenham din Londra. Echipele vor avea la dispoziție un bucătar Chef și acces 24/24 la camere pentru antrenament.

Avatar
Grigorehttps://gamingzone.ro
Pasionat de gaming si continut online.

Latest articles

Valve confirma Battle Pass 2020

Valve confirma ca Dota 2 International Battle Pass se va lansa azi. Asteptarea pentru Battle Pass International a luat...

Civilization VI este gratuit Epic Games

Civilization VI este acum gratuit pe magazinul Epic Games Sid Meier’s Civilization VI este disponibil gratuit pe magazinul Epic...

Valorant se lanseaza pe 2 Iunie.

Dupa aprope 2 luni de beta, Valorant se lanseaza oficial pe 2 Iunie, din cate se spun va avea si ceva continut...

Christopher Nolan debuteaza in Fortnite

Un nou trailer pentru urmatorul film al lui Christopher Nolan care debuteaza in Fortnite. O privire la Tenet, cea...
15,1k Cititori
Conectați-vă

Related articles

Lasă un răspuns