Utilizați Outlook? În curând veți putea plăti facturi din confortul casetei dvs. de intrare

Plata facturilor on-line poate fi o durere – în special datorită escrocherilor de phishing care vizează să vă păcălească în aranjarea banilor de bani către infractori, prezentându-vă ca bancă.

Din fericire, Microsoft integrează serviciul său de plată în Outlook, permițându-vă să trimiteți bani fără a deschide o fereastră separată a browserului (și, eventual, atingând detaliile cărții dvs. de credit într-o formă frauduloasă) Microsoft spune că scopul este ‘reducerea fricțiunii între acțiune și intenție’ Cu alte cuvinte, pentru a vă ușura viața.

Partenerii inițiați includ serviciile de plată Stripe și Braintree, serviciul de facturare Zuora și serviciile de facturare FreshBooks, Intuit, Invoice2Go, Sage, Wave și Xero. Orice afacere care utilizează unul dintre acești furnizori pentru a-și gestiona plățile va putea să vă trimită facturi pentru a plăti fără a lăsa dosarul dvs. primar.

Secțiunea acțiunii

Plățile prin Outlook sunt ceea ce Microsoft numește Mesaje acționale – un concept introdus anul trecut. Teoria este, dacă un e-mail vă cere să efectuați o sarcină, ar trebui să fie cât mai ușor posibil pentru dumneavoastră.

Primele mesaje care pot fi făcute la dispoziție au fost concepute pentru companii (de exemplu, pentru gestionarea biletelor de asistență pentru clienți), dar Microsoft acum găsește modalități de a face presiunea și de la utilizatorii casnici.

Microsoft va începe să ruleze serviciul în următoarele două săptămâni și va deveni disponibil pentru toți utilizatorii Outlook în câteva luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.