Modul pentru Skyrim fixează ‘mii’ de probleme de plasare a articolelor și alte erori

Petreceți ceva timp în Skyrim și probabil că veți întâlni ceva care nu pare destul de potrivit. Poate că este un obiect care ar trebui să stea pe pământ, dar în loc să se plimbe puțin deasupra lui. Poate că este un mic decalaj în teren care vă permite să vedeți întreaga lume sau două fragmente de arhitectură care nu se întâlnesc corect la cusături. Modder brytag a observat cu siguranță și a petrecut ani de zile creând soluții pentru aceste mici imperfecțiuni, mii dintre ei. Modul rezultat este numit Skyrim Supplemental Patch.

În timp ce acest mod face și alte remedii, cum ar fi corectarea proprietății necorespunzătoare a elementelor, este aproape în întregime îndreptată spre fixarea numărului de probleme de plasare a articolelor, cum ar fi cel prezentat în imaginea de mai sus, în care conținutul unui brazier nu este aliniat corespunzător și bloop . Odată instalat, sunt sigur că nu e genul de lucru pe care l-ai observat în timpul aventurii … ‘Eu, conținutul acestui brazier se potrivește perfect în interiorul lui!’ ar fi o remarcă ciudată. Dar am văzut toate lucrurile puțin cam în Skyrim, iar gândul de a nu mai trebui să ne gândim niciodată la ele este unul binevenit.

Puteți găsi pachetul suplimentar Skyrim la modurile Nexus Mods, unde veți găsi, de asemenea, instrucțiuni despre locul unde să îl plasați în ordinea încărcării mod. Autorul modului crede că ar trebui să fie compatibil cu aproape orice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.