Modul lui Fortnite Thanos este live, iată cum funcționează

Modul lui Fortnite Thanos este acum live. În urma sezonului 4, Fortnite a anunțat ieri un eveniment Crossover războinic: Infinity War. Pentru o perioadă limitată de timp, luptătorii de luptă pot umple cizmele lui Thanos, complet supărat, cu super salturi, Power Stones și pumni distrugând structura.

Live acum ca parte a update-ului Fornite’s v4.1, iată ce inseamnă Infinity Gauntlet Limited Time Mashup.

Cum devii Thanos?

A deveni Thanos este ușor, dar supraviețuitor, deoarece s-ar putea dovedi mai complicat. După cum se subliniază în notele de patch-uri de actualizare v4.1, la începutul fiecărui meci Mashup un meteor care poartă Gauntlet-ul Infinity se prăbușește în zona de siguranță a furtunii. Orice jucător care folosește Gauntletul Infinity se va transforma în Thanos – și dacă Thanos va fi eliminat, Gauntlet va fi rambursabil de un alt jucător. Dacă se află în gol pentru prea mult timp, va dispărea până va apărea un meteor ulterior. ‘Ultimul jucător în picioare va fi victorios’, se arată în notele de patch-uri.

Ce putere are Thanos?

Thanos are patru abilități de bază și folosește atât sănătatea, cât și scuturile – acesta din urmă regenerându-se atunci când elimină alți jucători. El nu ia daunele toamnei, nu construiește și nu folosește arme sau tampoane, deoarece nu are nevoie de astfel de dispozitive umane minore ‘.

Mișcările lui Thanos includ o lovitură care poate distruge structurile și aruncă agresorii în afara echilibrului. Dacă zboară spre pământ, el poate efectua un atac de zonă prin lovirea podelei. Prin valorificarea Pietrei de Putere, el poate declanșa o explozie care tratează daunele în timp. Și saltul său super trimite juggernaut purpuriu care zboară peste cele mai mari obstacole.

Poți să cumperi sau să câștigi un skin Thanos?

Așa cum am subliniat mai sus, apariția lui Thanos în Battle Royale este legată de Mashup Time Infinity Gauntlet Limited. A deveni Thanos presupune forțarea Gauntlet-ului și supraviețuirea atacului care a urmat.

Cât timp va dura modul?

Jocurile unice rulează pentru ‘aproximativ’ 15 minute și încep cu cercul de furtună deja în mișcare. În plus, furtuna are mai multe daune decât în ​​mod normal, luând cinci procente de sănătate în primul cerc și zece procente după aceea.

În ceea ce privește modul în sine, actualizarea notei patch-ului v4.1 nu specifică o scală exactă pentru Infinity Gauntlet Mashup, pe lângă faptul că va rula pentru o ‘perioadă limitată’.

Citiți notele patch-urilor Fortni v4.1 în întregime în acest fel. Această actualizare particulară este concentrată în principal pe Mashup-ul limitat de timp al grupului Infinity Gauntlet, dar omologul Save the World al BR este in linie pentru un mitralieră HackSAW – care urmează să fie prezentat miercuri, 9 mai, la ora 17:00 PST / 1am joi, 10 mai BST.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.