Middle-earth: Shadow of War primește Doloarea dezordonării din Mordor

Joacă drept Baranor; încercați să uitați Mozû.

 

Mulțumită lui Tim, simplul gând al Middle-earth: Shadow of War îi convețe pe mintea lui Mozû, desfigurată, de zădărnicia lui Blând. O față foarte frumoasă este Minis Ithil sargeant Baranor – care a sprijinit Talion în campania principală și care joacă în cea mai recentă expansiune poveste, Desolation of Mordor.

Acesta din urmă se află astăzi și are o remorcă tipic explozivă. Observa:

Ar putea ca acea cocoșă la capătul remorcii să fie un concurent pentru coroana malefică a lui Mozû? Este posibil, având în vedere că tipul care a proiectat orcii de la Shadow of War este foarte mândru că sunt niște puști.

În orice caz, Desolation of Mordor vede jucători care își unește forțele cu Dwarven Hunter Torvin, care deservește scuturi puternice, mănuși și valize, printre alte instrumente de luptă noi. Extinderea include, de asemenea, un nou mod de campanie roguelike, o serie de noi misiuni de avanpost și un ansamblu proaspăt de baddies. O piele de caractere Baranor poate fi deblocată și pentru campania principală de poveste. Mozû s-ar putea să nu te mai văd venind de data asta.

Și vorbind despre campania principală, sosirea lui Desolation of Mordor coincide cu o actualizare extinsă a jocului de bază. Detalii complete despre asta pot fi citite aici, cu upgrade-uri de moduri Photo, tweaks la Online Fight Pits și adăugarea unei noi setări de dificultate Brutal printre cele mai importante.

Middle-earth: Shadow of War lui Doloarea dezordonării din Mordor costă £ 15.99 / 19.99 dolari standalone-sau vine ambalat cu jocul lui Story Expansion Pass. Aceasta include, de asemenea, povestea Blade of Galadriel DLC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.