Mai multe freebies Fortnite vin la Twitch Prime

Pachetul Fortnite Twitch Prime Pack 2 include câteva duduri noi și o mișcare de dans hip.

 

Abonatii Twitch Prime sunt in linie pentru mai multe freebeturi de la Fortnite, incepand de maine, 9 mai, cand Epic si Twitch lanseaza un pachet de lucruri noi care va vor asigura ca aratati cel mai bine in timp ce luptati impotriva puterii purpurii lui Thanos.

(Știai despre asta, nu?)

Pachetul din această lună include Battle Royale Trailerblazer Outfit, Battle Royale True North Back Bling (care cred că este doar un rucsac, dar poate că Epic aruncă Drake un os), Battle Royale Tenderizer Pickaxe și Battle Royale Freestylin ‘Emote.

Pentru a obține materiale gratuite, conectați-vă la Twitch (mâine, amintiți-vă), conectați-vă conturile Epic și Twitch Prime dacă nu ați făcut deja acest lucru și faceți cererea dvs. Puteți solicita kitul numai pe o singură platformă, dar este partajat între PC, consola (dar nu între Xbox One și PS4, din anumite motive) și mobil, atâta timp cât utilizați același cont Epic.

Twitch Prime oferă vizionări gratuite pe serviciul de streaming al lui Twitch, un abonament gratuit pe canal în fiecare lună, reduceri la versiunile fizice achiziționate pe Amazon și, de exemplu, jocul lunar gratuit. Este disponibil cu abonamentele Amazon Prime, care se ridică la 13 USD pe lună sau 100 USD pe an.

New to Fortnite? Înainte de a face o apucătoare pentru Gauntlet, aruncați o privire la ghidul nostru de bază: Cum să vă mișcați, cum să construiți, cum să editați și cum să cădeți pe latura unui munte fără a vă transforma într-o frotiu lipicios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.