Harta PUBG Savage, numită acum Sanhok, va relua testul în această joi

Nu aveți nevoie de coduri de data aceasta: dacă dețineți PUBG, puteți juca harta mai mică de 4x4km.

 

Harta PUBG de 4×4 km, codificată Savage, are o nouă rundă de testare a jucătorilor în curând, precum și un nou nume. Se numește acum ‘Sanhok’ și dacă vă întrebați de ce, voi explica într-o clipă. Testarea jucătorului va începe joi, 10 mai, la ora 19:00 Pacific și va dura până luni, 14 mai, la ora 4:00 Pacific.

Asta este o veste bună pentru cei care se bucurau de harta mai mică a PUBG-ului și cu meciurile accelerate pe care le-a produs, și chiar și cu o știre mai bună dacă nu ați încercat-o singură: spre deosebire de cele două teste anterioare, acesta nu necesită un cod. Atâta timp cât ai propriul PUBG, poți să te alături.

În ceea ce privește noul nume, Sanhok, un comunicat de presă pe care l-am primit explică:

‘Viața vibrantă a plantelor, căile navigabile și structurile distincte și satele care se întind pe hartă sunt inspirate de insulele care ating punctul de sud-est al Oceanului Pacific, Filipine și alte țări din Asia de Sud-Est. Din acea inspirație și prin combinarea cuvântului thailandez cu ‘distracție’, สนุก (pronunțat sah-nook) și cuvântul tagalog pentru ‘pui’, manok (pronunțat mah-nok) numele hărții, Sanhok, sa născut. ‘

Personal, probabil voi continua să o numesc Savage pentru că sunt rezistent la schimbare. Vorbind despre care, nu avem încă note de patch-uri despre ceea ce s-ar fi schimbat de la testul anterior al lui Sav-sorry, Sanhok, deși ni se spune că vom vedea ‘multe corecții și actualizări’ pe baza feedback-ului jucătorilor. PUBG Corp va lansa mai multe detalii miercuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.