Corsair lansează o carcasa de 50 de dolari pentru constructorii de buget pentru a-și arăta hardware-ul

Corsair a adăugat în liniște o alta carcasa de la jumătatea turnului la gama sa, una care este destul de ușoară pe portofel și, în funcție de gusturile dvs., un pic elegant la boot.
Este Seria Carbide Spec-05, și este doar 50 de dolari.

Nu am văzut aceasta carcasa în persoană, dar când privim fotografiile, stilul pare puțin asemănător cu unele laptopuri Asus ROG. Liniile înclinate și ventilația din fața casetei îi dau un pic de caracter fără a trece peste bordul designului.

Există o fereastră laterală mare care arată ca o sticlă călită, dar este de fapt făcută din acril. Corsair probabil a optat pentru acrilic pentru a menține costurile în jos, deși începem să vedem sticlă călită care apare la cazurile la prețuri mai mici.
Aceasta nu este una dintre ele.

Corsair include un ventilator roșu cu LED-uri de 120 mm și puteți adăuga până la cinci mai mult în tot cazul. Dacă preferați să se răcească lichidul, puteți instala un radiator de 240 mm în interiorul lui Spec-05, compatibil cu listele Corsair pentru răcitoarele lichide H55, H60, H75, H80i, H90 și H100i all-in-one.

Carcasa susține de asemenea până la trei SSD-uri de 2,5 inchi și două HDD de 3,5 inch.
Dacă scoateți cutia unității, puteți instala o pereche de ventilatoare de 140 mm în față.

În partea de sus, există porturi USB 3.0 și 2.0 (câte unul), mufe separate pentru căști și microfon și butoane de alimentare și resetare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.