Conectați-vă la GTA Online în această săptămână și obțineți peste 1 milion de dolari gratuit

Saptamana Business aduce bani, vehicule, dublu RP pe misiuni de contact si multe altele.

 

GTA Online intră în cea de-a opta săptămână de astăzi, în seria Southern San Andreas Super Sport. Dacă sunteți în mașină, cea mai recentă actualizare servește două călătorii noi. Dacă sunteți în experiență, acesta dublează RP în misiuni de contact, curse de cascadorii și circuite speciale de vehicule. Și dacă sunteți în numerar ușor, acesta oferă șansa de a câștiga peste 1 milion de dolari din bani în joc.

În primul rând, moolah. Prin simpla înscriere la un moment dat în următoarele șapte zile, vă veți califica pentru un ‘cadou sponsorizat de stat’ de 250.000 GTA, scrie acest post Newswire. Mai mult, o sumă suplimentară de 150.000 de dolari va fi acordată pentru fiecare conectare zilnică ulterioară de acum înainte până luni, 14 mai. Dacă este inițiată astăzi, suma totală de 1.150.000 dolari – care va fi plătită în contul dvs. Maze Bank între 15 mai și 21 mai.

În al doilea rând, mașinile (sau, dacă preferați, cheltuirea moolahului). Actualizarea din această săptămână aduce cu ea Tirantul Overflod și Vapid Dominator GTX. Primul costă 2.515.000 $ și este cel mai mare supercar legal legat de joc. Complet cu usi foarfeca, oglindeste lumea reala 2017 Ford GT. Vreau una.

Cel de-al doilea, pe de altă parte, costă 725.000 de dolari și este inspirat de o mână de mașini musculare din lumea reală. Rockstar îl face ca ‘o forță pe jumătate brută, o performanță pe jumătate impresionantă și toată America’.

În al treilea rând, experiența dublă și GTA $. Iată ce zice dezvoltatorul:

Din moment ce excesul este tot furia în zilele noastre, vă oferim un trio de moduri pentru a câștiga și recompense duble. Urmăriți-vă iFruit pentru a face posibilități de a face bani de la unele fețe familiare sau încărcați orice Misiune de Contact folosind meniul din joc pentru a câștiga Double GTA $ & RP până în 14 mai.

Rockstar Stunt Races sunt, de asemenea, dezamăgirea bonusului GTA $ & RP pentru toți concurenții, iar plățile dublate continuă să se rostogolească pentru Circuitul Vehiculelor Speciale, oferind pliantelor jetpack și vitezelor de mare adâncă multe modalități de a profita de dorința lor de adrenalină.

Detalii complete despre GTA Online din această săptămână pot fi găsite aici – care include o listă a proprietăților, vehiculelor și actualizărilor temporar reduse. Aș spune că Birourile Executive la 50 la sută sunt cea mai bună afacere acolo. Dar nu mă ascultați, verificați cum să câștigați bani în GTA Online consultând ghidul nostru de experți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.