Valve fixează analiza fișierelor Steam Hardware, Windows 10 este din nou în top !

O resuscitare surprinzătoare în popularitatea Windows 7 și o scădere marcată în Windows 10 a fost reflectată în Sondajul Hardware și Software Steam din noiembrie 2017. La prima vedere, se pare că jucătorii scoteau versiunea (relativ) nouă a Windows pentru stabilitatea încercată și adevărată a bunului Win7, dar Paul a sugerat o teorie diferită: că popularitatea explozivă a terenurilor de luptă ale Jucătorului cunoscut în China a aruncat echilibrați-vă din rătăcire.

Avea dreptate. Nu a fost doar un aflux de utilizatori chinezi care a provocat creșterea bruscă, ci o ‘supra-numărare’ a persoanelor care accesează Steam prin ‘cafenele cibernetice’ din Asia.

‘Din punct de vedere istoric, sondajul a folosit o metodă bazată pe client pentru a asigura că sistemele au fost numărate doar o dată pe an, pentru a oferi o imagine exactă a întregii populații de utilizatori Steam. Se pare însă că multe cafenele cibernetice își administrează hardware-ul în un mod care a determinat ca clienții lor să fie depășiți ‘

Valve explicat într-un mesaj afișat deasupra celor mai recente rezultate ale sondajului.

‘În jurul luni august 2017, am început să vedem mișcări mai mari decât cele obișnuite în anumite statistici, în special o creștere a utilizării Windows 7, o creștere a utilizării procesorului quad-core, precum și modificări ale cotei de piață a CPU și GPU. o mare creștere a utilizării Chineză simplificată, toate coincis cu o creștere a consumului de aburi în cafenele cibernetice din Asia, ale căror clienți au fost depășiți în sondaj ‘.

O soluție a fost implementată de atunci, iar numărarea utilizatorilor ar trebui să fie acum exactă. Se pare că lucrează: sondajul din martie 2018 (prin intermediul mașinii Wayback) a indicat că 57% dintre utilizatorii Steam utilizează Windows 7 pe 64 de biți, urmat de 36% pe Windows 10 pe 64 de biți. Actualul studiu anunță în mod esențial acele cifre: Windows 10 pe 64 de biți se află la început cu 53%, în timp ce Windows 7 se află pe locul al doilea la 36%.

1 thought on “Valve fixează analiza fișierelor Steam Hardware, Windows 10 este din nou în top !

  1. I have noticed you don’t monetize your blog, don’t waste your traffic,
    you can earn extra bucks every month because you’ve got high quality
    content. If you want to know how to make extra $$$, search for:
    Ercannou’s essential adsense alternative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.