Cele mai bune aplicații de scanare a documentelor din 2018

În ciuda faptului că trăim într-o lume din ce în ce mai digitală, multe organizații încă imprimă pe hârtie documente importante – fie că este vorba despre o scrisoare, un contract, o declarație bancară, o factură, o chitanță sau o fișă educațională. În același timp, acestea sunt de obicei trimise prin poștă și ajung în căsuța poștală.

Unul dintre principalele motive pentru care companiile se bazează foarte mult pe hârtie este că înțeleg că există încă persoane care nu au acces la internet. Dar aceasta este doar o minoritate de oameni, cu estimări care sugerează că doar 10% din casele britanice și 11% din locuințele americane nu sunt conectate la internet.

Primirea de declarații bancare, facturi cu amănuntul și notificări importante prin post poate părea redundantă atunci când puteți accesa majoritatea acestor informații online, deși nu vă puteți teama de faptul că hârtia încă mai domină societatea. Din păcate, gestionarea atât de multe litere nu este exactă. Cei mai mulți dintre noi ajung să distrugă documente importante.

Dar tehnologia, așa cum se întâmplă frecvent, poate salva ziua sub formă de aplicații de scanare a documentelor. Cu acestea, este posibil să scanați articole pe bază de hârtie, cum ar fi scrisori, chitanțe și contracte, utilizând camera aparatului mobil. Puteți să le păstrați în siguranță și să le păstrați în nor pentru o utilizare ulterioară. Celălalt beneficiu al acestui tip de software este că vă permite să trimiteți rapid documente. Iată cele mai bune soluții de scanare a documentelor chiar acum.

De asemenea, aruncați o privire asupra celui mai bun software de gestionare a documentelor:

1. Dropbox Business

O aplicație de scanare a documentelor de încredere

+ Încercata de milioane

+ Suport pentru platforme

+ Scanează text, documente cu mai multe pagini și fotografii

– Nu există suport pentru PDF-uri

Cu aproximativ 500 de milioane de utilizatori din întreaga lume, Dropbox este în mod clar unul dintre cele mai populare instrumente de partajare de fișiere și cloud computing de pe piață. De asemenea, acesta oferă o caracteristică inteligentă și mobilă pentru scanarea documentelor, capabilă să capteze text, documente și fotografii multiple.

Capacitatea de scanare a Dropbox funcționează pe dispozitivele Android și iOS, oferindu-vă posibilitatea de a transfera documente importante pentru a economisi virtual în cloud într-o manieră rapidă și ușoară. Cu toate acestea, există câteva limitări. Funcția funcționează numai cu documente tipărite scrise în limba engleză în prezent și nu există suport pentru fișiere PDF.

In orice caz, Dropbox Business este o modalitate foarte bună de a stoca și organiza documente sensibile ale companiei. Fiind capabil să recuperați și să restaurați fișierele greșite, să creați și să partajați conținut cu colegii, să accesați fișiere de pe orice dispozitiv, să obțineți feedback despre lucru, să protejați fișierele cu parole și alte funcții de securitate și să controlați cine poate accesa anumite documente.

Ediția standard costă o lună pentru fiecare utilizator, oferind 2TB de stocare în cloud, 120 de zile de recuperare a fișierelor, criptare AES pe 256 de biți și SSL / TLS, sincronizare inteligentă, integrare Office 365, acces la consola admin, și o gamă largă de instrumente de colaborare. Cu toate acestea, este disponibil un test gratuit de 30 de zile.

2. Abby FineScanner

O aplicație de scanare multilingvă
+ Acoperă 193 de limbi
+ Suport pentru 12 formate de fișiere
+ Aplicație multi-platformă
Dacă căutați ceva mai avansat, merită să verificați FineScanner-ul lui Abby. Software-ul nu numai că vă permite să transformați documentele scanate în fișiere PDF și JPEG, dar de asemenea utilizează recunoașterea optică a caracterelor pentru a scana texte în 193 de limbi din întreaga lume.
Compatibil cu Android și iOS, aplicația vă permite să scanați atât textele tipărite, cât și cele scrise de mână direct de pe dispozitivul mobil. Nu există doar suport pentru aproape 200 de limbi, dar FineScanner funcționează și cu 12 formate de fișiere, inclusiv DOCX, PDF și TXT. Lucrul grozav despre aplicație este că păstrează formatul original al documentului.
În plus, puteți accesa un set de instrumente de adnotare ușor de folosit pentru a adăuga semnături și note în text. Și versiunea iOS a software-ului de sport o caracteristică numită BookScan, care vă permite să digitalizați cărți cu ușurință. Se transformă în paginile cărților în imagini separate, înlăturarea defectelor și înlăturarea curbelor.
Odată ce ați făcut o scanare, puteți să o distribuiți oricui prin e-mail sau să o salvați în depozitele de nor, cum ar fi Dropbox, Evernote și iCloud Drive. În prezent, FineScanner este disponibil pentru descărcarea gratuită pe dispozitive Android și iOS, dar oferă achiziții în aplicații dacă doriți să obțineți mai mult spațiu de stocare și capabilită

3. Genius Scan

O opțiune puternică pentru scanarea documentelor

+ Funcționează cu o gamă largă de servere cloud

+ Caracteristici de securitate încorporate

+ Suport pentru mai multe platforme

Genius Scan este încă o aplicație extrem de populară de scanare mobilă, dezvoltatorii ei pretind că software-ul a digitizat mai mult de o jumătate de miliard de documente în întreaga lume. Descris ca ‘un scaner în buzunar’, vă permite să transformați documentele pe suport de hârtie în fișiere JPEG și PDF.

Funcțiile principale includ detectarea paginii inteligente, corectarea perspectivelor și îmbunătățirea imaginii. Și cu scanarea cu patch-uri, puteți crea copii digitale cu zeci de pagini în câteva secunde. Aplicația îmbunătățește și lizibilitatea documentelor, asigurându-le că pot fi citite și puteți păstra fișierele organizate cu titluri, etichete și o funcție de căutare.

Ca și FineScanner, puteți încărca documente scanate într-o gamă largă de platforme de stocare în cloud, inclusiv Dropbox, Evernote, Expensify, Facebook, Google Drive, OneDrive (și OneDrive for Business), OneNote (și OneNote for Business), FTP, SugarSync și WebDAV . Dacă scanați documente sensibile, le puteți proteja prin criptare încorporată, parole și ID-ul Touch. Este gratuit pentru a descărca pe Android și iOS, dar oferă achiziții în aplicații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.