Cea mai bună aplicație de notare pentru iPad Pro din 2018

Pentru adepții Apple, iPad Pro este o platformă mobilă care oferă o cantitate impresionantă de putere de calcul într-un pachet compact și ordonat, cu o durată totală de viață a bateriei, toate adăugându-se la o versiune mai portabilă, dar nu la fel de puternică a unui MacBook.

Aplicația ‘ucigașă’ a iPad Pro este capacitatea sa de a funcționa ca un dispozitiv de luare a notei, făcându-l popular cu studenții de colegiu și profesioniștii de afaceri deopotrivă. Ca orice altceva în iOS, această funcționalitate se bazează pe faptul că are cea mai bună aplicație pentru a face acest lucru, iar acestea sunt câteva alegeri grozave când vine vorba de notarea.

  • De asemenea, aruncați o privire la cele mai bune aplicații iPad gratuite:

1. Notability

Cuțitul armatei elvețiene de aplicații cu note

+ Adnotați PDF-urile

+ Lucrați cu mai multe formate de intrare

+ Trimiteți note prin intermediul cloud-ului

– Cost mai mare

Notabilitatea, de la Ginger Labs, este o aplicație excelentă de preluare a notițelor pentru platforma iOS. A câștigat mai multe premii în ultimii ani.

Această aplicație permite utilizatorului să combine mai multe intrări, inclusiv tastarea, schițarea, scrierea de mână și fotografiile într-un singur loc. De asemenea, acceptă PDF-uri adnotate. Notele pot fi partajate prin e-mail și prin servicii în cloud, inclusiv AirDrop, Google Drive și DropBox.

Notability este disponibilă în magazinul de aplicații pentru 9,99 USD (7 £, 13 USD).

2. Evernote

Aplicație de preluare a notelor cu suport pe mai multe platforme

+ Suporta dispozitive Android

+ Căutați cu ușurință note

– Nivelul de bază prea limitator

– Nivelul premium este bazat pe abonament

Pentru cei care caută o platformă de preluare a notițelor care funcționează cu iPad Pro, dar și cu dispozitive Android, Evernote se ocupă cu ușurință de cele două tabere de platforme mobile.

Evernote este o aplicație excelentă pentru a colecta mai multe intrări, inclusiv imagini, note text, mesaje înregistrate și decupaje ale paginilor web – toate într-un singur fișier pentru stocare și colaborare. Acestea pot fi apoi accesate prin intermediul iPad Pro, Android, sau prin intermediul unui PC, deși interfața browserului web pentru ușurința fluxului de lucru, iar notele sunt de asemenea căutate.

Aplicația iOS este gratuită și oferă achiziții în aplicații. Cu toate acestea, produsul gratuit este limitat la sincronizarea numai a două dispozitive, iar încărcările sunt limitate la numai 60MB pe lună. Treceți la nivelul Premium pentru a vă sincroniza toate dispozitivele, pentru a obține o încărcare mai generoasă de 10 GB într-o lună, precum și pentru funcțiile suplimentare de suport live chat și accesul offline la notele dvs., pentru un abonament de $ 69.99 (£ 50, AU $ 92) anual

3. GoodNotes4

Aplicație care se concentrează pe scrierea de mână

+ Recunoașterea digitală, care este flexibilă

+ Scrierea de mână pentru conversia textului

+ Note de mână căutate manual

– Nu există un nivel gratuit

Pentru cei care doresc să folosească iPad Pro pentru a lua cu ușurință note scrise de mână, GoodNotes 4 este răspunsul.
Cu accentul pe scrierea de mână, este ușor să intri în matematică complexă și în formule chimice care pot trece peste imposibil printr-o tastatură tradițională.

Abordarea GoodNotes poate fi, de asemenea, utilizată pentru a adnota fișiere PDF, pentru a căuta note scrise de mână și pentru a converti scrierea de mână în text.
Notele sunt, de asemenea, sincronizate prin iCloud și pot fi salvate în funcție de alegerea furnizorilor nor, inclusiv Dropbox, Google Drive sau Box.

Aplicația GoodNotes 4 este disponibilă în magazinul iOS pentru 7,99 dolari (6 lire, 11 euro).

1 thought on “Cea mai bună aplicație de notare pentru iPad Pro din 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.