Range Rover Velar actualizat cu noua versiune diesel de 3,0 litri de 271 CP

Noul D275 ajunge să susțină opțiunile lui Velar cu șase cilindri, alături de tehnica de siguranță revizuită

Land Rover a anunțat o serie de actualizări pentru modelul Velar pentru anul 2018, cu un nou motor diesel cu șase cilindri, cu alegerea titlului de acțiune alături de asistența îmbunătățită a șoferului și caracteristicile de siguranță.

Clienților li se oferă acum o unitate diesel V6 de 3,0 litri care produce 271 CP și un cuplu de 625 Nm, iar Velars este alimentat de noul motor care primește insigna D275. Nu s-au dezvaluit cifre de performanta, dar Land Rover sustine ca este capabil sa livreze pana la 42.8mpg, emisii de CO2 de 175g / km.

În altă parte, toate benzinările și motoarele diesel au fost actualizate cu filtre de particule noi, în timp ce modelele pe benzină P250 și P300 beneficiază de un rezervor de carburant mai mare de 83 de litri.

Tehnologia de asistență a șoferului a fost, de asemenea, actualizată atât cu sistemul de direcție, cât și cu sistemul de centrare a benzilor de rulare, care permite vehiculului să mențină o cale constantă într-o singură bandă. Funcția de asistență a direcției funcționează la viteze de până la 111 km / h.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.