PUBG dezactivează tranzacțiile cu elemente personale pentru a împiedica distribuitorii terță

Tranzacționarea de elemente personale în PlayerUnknown’s Battlegrounds a fost oprită temporar, potrivit unui dezvoltator de posturi de știri PUBG Corporation lansat astăzi prin Steam.

Pentru a clarifica, tranzacțiile cu articole personale sunt atunci când oferiți alt jucător un element în inventarul dvs. gratuit. Este una dintre cele două metode de tranzacționare disponibile pe Steam, cealaltă fiind vânzarea acestor elemente prin intermediul Steam Marketplace.

Corporația PUBG nu a spus prea multe despre motivul pentru care a fost luată această decizie, ci doar că ‘a văzut câteva cazuri de jucători care utilizează funcția de comerț personal pentru a vinde articole folosind site-uri terțe’. Compania PUBG a considerat că aceasta este o încălcare a sistemului lor și oprește tranzacțiile personale în timp ce caută ‘o soluție mai bună’.

În timp ce tranzacțiile cu elemente personale sunt destinate să fie un mod simplu de a da unui prieten un element pe care nu îl doriți, sistemul a fost folosit pentru a face față vânzării de elemente de joc pe Steam în schimbul unor bani reali. Acest lucru, desigur, nu este o surpriză pentru cei care au urmat controversa în legătură cu vânzarea de produse terțe în Counter-Strike: Global Offensive.

De ani de zile, jucătorii CS: GO își vindeau skin-urile pe site-uri terțe în schimbul banilor. Această piață gri a fost plasat sub un reflector în urmă cu doi ani, datorită creșterii de site-uri de jocuri de noroc care permit jucătorilor riscul ca pielea lor arme în jocuri de noroc. Ca răspuns, Valve a început cracare în jos pe site-urile de jocuri de noroc pentru a fi în încălcarea acordului său de Abonat Steam, precizând că lor „utilizarea comercială a conturilor Steam este fără licență și încalcă SSA.“

Aproape o lună în urmă, Valve a anunțat reguli mai stricte privind tranzacționarea de elemente personale în CS: GO. Acum, jucătorii trebuie să aștepte șapte zile înainte să poată schimba un articol, ceea ce spera Valve va reduce agresorii și frauda.

A fost o problemă continuă cu privire la economia de elemente virtuale a lui Steam, una în care PlayerUnknown’s Battlegrounds se luptă și cu el. Corporația PUBG a spus că ‘odată ce ne dăm seama de o modalitate de a preveni abuzurile, restricția va fi ridicată’. Dar nu a specificat o fereastră pentru când ar putea fi. Este totuși o mișcare ușor de înțeles. De când PUBG a implementat pentru prima dată articole comercializabile, jucătorii au lucrat neobosit pentru a găsi modalități de a exploata jocul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.