Expansiunea de toamnă a lui Destiny 2 va include un mod cu un ‘stil nou de joc’

Un grup de ‘jucători de top Destiny’ au jucat modul la studioul lui Bungie, dar nu-l vom vedea până la E3.

 

Săptămâna viitoare vom vedea lansarea lui Warmind, cea de-a doua piesă a DLC pentru Destiny 2, care probabil va îmbunătăți, dar probabil nu va schimba radical soarta shooter-ului tulburat de lume al lui Bungie. Motivul este că, deși dezvoltatorul a fost ocupat să absoarbă feedback de la comunitatea sa destul de încrucișată, durează un timp pentru a transforma aceste informații în caracteristici tangibile. Pentru schimbări sistemice reale, toate semnele sugerează că va trebui să așteptăm până la expansiunea majoră programată pentru această toamnă.

Cel mai recent dintre aceste semne a venit astăzi în timpul primului trimestru al activității lui Activision Blizzard, când compania a discutat pe scurt despre planurile sale pentru viitorul Destiny 2. Generalitățile obișnuite au apărut – vor să facă jucătorul ‘mai puternic’, iar ‘endgame’ mai mult ‘dar noi am obținut una (foarte mică) nugget de informații: un nou mod va veni ca parte a extinderii toamnei, iar Activision crede că va fi o mare afacere.

Potrivit COO Coddy Johnson, modul este ‘incredibil de angajat’ și are un ‘stil nou de joc’. Acest stil nou de joc este nou pentru jocurile de tip shooter pentru prima persoană, în general, ‘spune el, nu numai Destiny 2. Deci, probabil, nu este nici un fel de mod de luptă royale, deși zvonurile despre un mod de royal luptă Call of Duty au lovit pentru un timp, și succesul PUBG, Fortnite et al nu a ieșit neobservat de Bobby Kotick și co.

Nimic altceva nu a fost spus despre modul mister, altfel decât că vor fi dezvăluite mai multe la E3, probabil că vom vedea un meci complet sau cel puțin o remorcă în iunie – cel mai probabil la conferința de presă Sony de luni seara. Un lucru de remarcat este că un grup de creatori de conținut comunitar a fost invitat la studioul Bellevue din Bungie, din Washington, acum câteva săptămâni, și a ajuns să joace modul. Johnson declară că răspunsul a fost ‘foarte pozitiv’. În timp ce jucătorii din comunitate nu sunt surprinși de legați de CND să nu intre în detalii despre ceea ce implică modul, feedback-ul pe care l-am văzut pare să fie pozitiv, dacă nu neapărat indicând faptul că acesta este un fel de schimbător de jocuri Activision pare să sugereze .

Vom avea mai multe despre Warmind săptămâna viitoare, presupunând că putem găsi alți jucători pentru a juca un mod competitiv pentru a mătura pentru această armă sângeroasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.