Sprint își prezintă cel mai bun profit înainte de fuziunea T-Mobile

Sprint a înregistrat cel mai mare profit înregistrat înainte de fuziunea companiei cu T-Mobile. Cu toate că se confruntă cu o concurență dificilă din partea Verizon, AT & T și a viitorului său partener T-Mobile în ultimii ani, Sprint a încălcat cotele în raportul său privind câștigurile din anul 2017, înregistrând cele mai bune rezultate financiare în istoria companiei.

2017 a văzut Sprint adăugă un total de 606.000 de abonați postpaid, care marchează, de asemenea, al treilea an al companiei la rândul său de a adăuga clienți plătiți cu amănuntul și este, de asemenea, un nivel de șase ani. Din această sumă, în al patrulea trimestru al anului au fost adăugate 55 000 de persoane. În plus, compania a reușit să adauge 170.000 de clienți preplătiți în aceeași perioadă, ceea ce este în mare parte atribuită mărcii sale Boost Mobile. Pe partea financiară a lucrurilor, anul fiscal 2017 al companiei Sprint a înregistrat un venit operațional de 2,7 miliarde de dolari, din care 236 milioane de dolari sunt legate de trimestrul 4 din 2017 și un venit net record de 7,4 miliarde de dolari – aceasta este și prima dată când compania a raportat venitul său net în peste 11 ani.

Sprint a făcut de asemenea notă de inițiativele sale recente de reducere a costurilor, care acum totalizează 1,1 miliarde de dolari în economiile de la un an la altul. Acest lucru aduce, de asemenea, totalul în ultimii patru ani la 6 miliarde dolari. În cele din urmă, totuși, acest lucru a ajutat la îmbunătățirea fluxului de numerar gratuit al companiei, care acum se situează sub 1 miliard de dolari, la 945 milioane de dolari.

Rezultatele anului fiscal al companiei 2017 sunt cu siguranță impresionante și sunt, probabil, mai bune decât s-ar fi așteptat mulți. Și, având în vedere fuziunea viitoare a companiei cu T-Mobile, se pare că duo-ul combinat ar putea fi mai bine pregătit să-și asume pe placul Verizon și AT & T decât se așteptase inițial, mai ales cu tehnologia 5G doar la orizont.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.