LG G7 vs Samsung Galaxy S9: Prima impresie

Care este cel mai bun telefon Android de acolo? Până de curând, Samsung Galaxy S9 ar fi fost cel mai potrivit candidat pentru acest titlu, și poate că încă mai este, dar un nou concurent poate fi pe cale să-și dea tronul o tremurătătoare drăguță. Acesta este doar LG G7 ThinQ. Cum se compara cu S9? Să aflăm

Design 

La suprafata, LG G7 si Galaxy S9 par sa aiba multe in comun. Ambii se simt moderni și bine construiți. Ambele sunt realizate din sticlă și metal, sunt ambele rezistente la apă și ambele au ecrane care umple aproape toate laturile lor frontale. Ambele au scanere de amprente din spate și o mufă de 3,5 mm pentru căști în partea de jos.

LG G7 vs Samsung Galaxy S9: first look
LG G7 vs Samsung Galaxy S9: first look
LG G7 vs Samsung Galaxy S9: first look

Alegeți-le pe cele două, totuși, și veți întâlni multe diferențe. Una dintre ele este că G7 este mai mare decât S9, deci un pic mai puțin confortabil pentru a funcționa cu o singură mână. Un alt lucru este că LG a ales să meargă cu designul controversat de crestat pentru nava sa emblematică, în timp ce S9 are un aspect mai raționalizat. Nu este o afacere mare, sincer, mai ales atunci când G7 vă permite să ‘îmbinați’ nota cu mănușa superioară, dar este o diferență care merită să fie scoasă în evidență.

Ambele telefoane au dedicat butoanele asistentului AI pe partea stângă. Pe Galaxy S9, Bixby este convocat cu o singură presă, în timp ce G7 se bazează pe asistentul Google.

Ecran

LG G7 vs Samsung Galaxy S9: first look

Multe dintre telefoanele Samsung OLED ale smartphone-urilor OLED sunt cele mai bune din industrie, iar într-adevăr, ecranul de 5,8 inch pe Galaxy S9 arată superb. Este luminoasă, detaliată și plină de culoare, ca un afișaj de clasă-pilot. Comparativ cu modelul G7, acesta este un pic mai mic, deci nu vă poate oferi suficient spațiu pentru aplicațiile și mass-media.

Pentru G7, LG se lipeste de tehnologia LCD IPS. Tehnologia nu se potrivește exact nivelurilor de contrast pe care le pot obține panourile OLED, dar aș spune că ecranul lui G7 arată foarte bine în persoană. Motivul pentru a merge cu LCD, LG spune, este pentru luminozitatea tehnologiei de ieșire – G7 poate străluci până la 1.000 nits, care este foarte luminos pentru un smartphone și benefice pentru vizibilitate în aer liber. Dar, din nou, S9 este de asemenea destul de utilizabil în aer liber, în ciuda faptului că are o luminozitate de vârf mai mică de 673 nits, pe măsurătorile noastre.

Software-ul, procesorul și memoria 

LG G7 și Galaxy S9 rulează Android 8.0 Oreo – versiuni personalizate, desigur, cu o mulțime de extras adăugate și tweaks făcut de către factorii lor de decizie. Acestea includ adăugiri cum ar fi afișaje întotdeauna și panouri laterale cu comenzi rapide de aplicații și de contact disponibile pe ambele telefoane, precum și detalii precum teme de interfață cu utilizatorul și butoane de navigare personalizabile. În ansamblu, nici una dintre cele două simțuri nu are caracteristici.

Ambele telefoane sunt alimentate de cipul Snapdragon 845, care este în prezent cel mai bun silicon pe care Qualcomm îl poate oferi. Cu alte cuvinte, performanța cu cei doi ar trebui să fie la un nivel la fel de mare. Și ambele au aceeași configurație de memorie de bază de memorie RAM de 4 GB + 64 GB, împreună cu un slot pentru card microSD pentru extindere. Pe unele piețe, este posibil să găsiți variante cu capacitate suplimentară de memorie RAM și / sau de stocare.

Camera

LG G7 vs Samsung Galaxy S9: first lookLG G7 vs Samsung Galaxy S9: first look

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care LG G7 le are față de Galaxy S9 este că are o cameră duală principală. Setarea este compusă dintr-un shooter obișnuit de 16MP ideal pentru utilizarea de zi cu zi și o cameră 16MP extra-lată care se potrivește mai mult în cadru. În cea mai mare parte, această abordare este identică cu ceea ce am văzut deja în LG V30 și ne așteptăm ca calitatea imaginii să fie foarte asemănătoare, dacă nu aceeași.

Galaxy S9 poate avea doar o singura camera de 12MP la spate, dar acea camera ia fotografii foarte bune – mai bine decat cele dintr-un V30 chiar. Va fi superior și G7? Doar o comparație corectă va spune, dar dacă este așa, nu vom fi surprinși.

Audio și multimedia

LG G7 vs Samsung Galaxy S9: first look

Atât Galaxy S9, cât și LG G7 stick cu jack-ul bun pentru căști, dar în SUA, numai S9 vine cu o pereche de căști în cutie. G7 adoptă cipul audio Quad DAC pe care l-am auzit atât în ​​LG G6, cât și în LG V30, avantajul fiind acela că poate să acționeze cu ușurință în căști audiofile, cu înaltă impedanță.

Și vorbind despre audio, difuzorul unic al lui G7 devine puternic. Plasarea telefonului pe o suprafață plană va determina această suprafață să preia vibrațiile din difuzor și să amplifice dramatic sunetul. Este minunat când ascultați muzică sau podcasturi, dar pentru a vă bucura de videoclipuri cu telefonul în mână, configurația stereo Galaxy S9 oferă o experiență mai bună.

Viața bateriei 

Samsung Galaxy S9 nu este cunoscut pentru viața extraordinară a bateriei și, din moment ce G7 are aceeași capacitate de încărcare exactă de 3000mAh, nu ne așteptăm ca acesta să spargă orice înregistrări fie, este sport. Dar cel puțin ambele telefoane suportă încărcarea rapidă și încărcarea fără fir pentru confort.

Așteptările 

Samsung Galaxy S9 este un telefon excelent, nu există nici o îndoială despre asta. Există foarte puține lucruri pe care le putem indica și spunem că este un motiv pentru care telefonul pilot Samsung trebuie evitat. Alături de aceasta, LG G7 nu pare imediat ca un telefon superior, iar caracteristica cea mai tentată – capabilitățile AI – nu pare să facă suficient pentru a direcționa barca în direcția LG. Dar, din nou, LG G7 nu este mai puțin un emblematic. Este diferit. Are propriul mod de a face lucrurile. Este bine construit și la fel de puternic ca cel mai bun Galaxy încă. Ea are un număr de trucuri se răcească și se mișcă maneca, inclusiv o cameră duală versatilă și un difuzor extra-tare încorporat. Și poate că ar putea fi o alternativă demnă de Galaxy S9 dacă este preț competitiv. Va fi așa? Sperăm să cunoaștem în curând, și o dată ce LG G7 va fi lansat la sfârșitul acestei luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.