În sfârșit, Xiaomi își aduce smartphone-urile în Europa, oficial

Xiaomi îi ‘amenința’ pe fanii săi din Statele Unite că va intra pe piață cu smartphone-urile sale la prețuri foarte mari de mulți ani. Vestea proastă este că compania chineză nu a reușit să-și aducă telefoanele pe piața americană, dar fanii europeni vor fi bucuroși să afle că vor începe să vadă unele dintre smartphone-urile lui Xiaomi la diferiți comercianți cu amănuntul de pe întreg continentul.

Xiaomi a încheiat un parteneriat cu CK Hutchinson pentru a aduce telefoanele inteligente în Marea Britanie prin intermediul operatorului principal de transport Three. În plus, unele dintre produsele companiei chineze vor fi disponibile la adresa A.S. Magazine de cărămizi și mortar Watson în mai multe țări europene.

Inițial, produsele Xiaomi, inclusiv smartphone-urile incluse, vor fi disponibile în magazinele din 3 grupuri din Austria, Danemarca, Irlanda, Italia, Suedia și Marea Britanie. De asemenea, A.S. Magazinele Watson Fortress, Superdrug și Kruidvat din Irlanda, Olanda și Marea Britanie vor vinde și dispozitivele Xiaomi.

Potrivit Xiaomi, disponibilitatea produselor sale în întreaga Europă este probabil să se extindă la mai multe locații după lansarea inițială. În ceea ce privește piața americană, cea mai recentă declarație a lui Xiaomi privind această chestiune indică faptul că producătorul de telefoane plănuiește să-și aducă smartphone-urile în această locație până la sfârșitul anului 2018 sau începutul lui 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.