Huawei P20 & P20 Pro Review

Compania chineză Huawei a fost în curs de dezvoltare în ultimii ani, vânzând milioane de telefoane și dezvoltând rapid pentru a deveni cel de-al treilea producător de telefoane din lume, în spatele Apple și Samsung.

Compania a planificat un debut puternic în SUA la începutul anului 2018 și a fost pe punctul de a lansa telefoanele sale emblematice pe AT & T și Verizon Wireless, dar parlamentarii au intervenit și afacerea s-au despărțit în ultimul moment. Motivul? Politicienii americani spun că Huawei este ‘în mod efectiv un braț al guvernului chinez’, iar șefii FBI, CIA și NSA au recomandat oamenilor să nu folosească telefoanele Huawei. Huawei, pe de altă parte, neagă aceste afirmații și spune că clienții din SUA sunt cei care lipsesc.

Cu toate acestea în minte, nu e de mirare că noile Huawei P20 și P20 Pro companiei nu vor fi vândute în Statele Unite. Cu toate acestea, acestea vor fi cele mai importante telefoane ale companiei în 2018.

În timp ce ambele sunt dispozitive de vârf, Huawei P20 Pro este telefonul cu adevărat interesant: unul care pretinde că are cea mai bună cameră pusă vreodată pe telefon, și un afișaj OLED minunat.

Deci, sunt clienții din SUA într-adevăr lipsește? Și sunt noile serii Huawei P20 la fel de bune ca iPhone, Samsung Galaxy sau Google Pixel? Să aflăm.

În primul rând, aici este ceea ce este în cutia cu cele două telefoane:

Telefon 
Huawei încărcător rapid de perete 
USB-C la USB-A cablu 
USB-C la adaptor audio 3.5mm 
Sim instrument de ejector 
-line mic 
Manual de utilizare

Design

Un stil asemănător iPhone-ului, cu o crestătură verticală, camerele spate verticale, dar și un gradient unic de culoare pe spate, care oferă punctelor P20 suplimentare pentru stil.

Huawei P20 & P20 Pro Review

După designul original, elegant al lui Huawei Mate 10 Pro, este puțin surprinzător să vedem P20 și P20 Pro într-un aspect nou, care nu numai că amintește foarte mult de iPhone X, ci și o copie: nu doar notch care este mai mică, dar are o formă identică, dar apoi și forma generală și stilul, camerele verticale aliniate la lateral, laturile strălucitoare ale metalului rotunjit, găurile simetrice găurite pentru microfonul din partea de jos.

Între altele, P20 și P20 Pro sunt greu de constatat: P20 Pro este doar puțin mai mare și are trei camere față de cele două pe P20, dar cele mai multe sunt aproape identice. Există, totuși, o diferență clară în culorile gradientului de semnături: P20 Pro are un gradient foarte elegant ‘Twilight’ care trece de la albastru la purpuriu, în timp ce P20 nu are versiunea color, ci are propria semnătură, mai ușoară , verde peachy ‘aur roz’ versiune gradient (avem cele două pentru revizuire). În plus, dacă din anumite motive nu doriți culori gradient, puteți obține ambele telefoane într-o versiune standard albastră sau miezul nopții albastru. P20 are și o versiune exclusivă ‘Champagne aur’. Ambele sunt pe partea mare, dar încă mai mici și mai înguste decât spune un iPhone 8 Plus.

Huawei P20 & P20 Pro ReviewHuawei P20 & P20 Pro ReviewHuawei P20 & P20 Pro Review

Toate butoanele fizice sunt în partea dreaptă, în loc de a avea volumul din stânga și de la dreapta la dreapta. Aceasta poate fi o soluție convenabilă pentru unii, deoarece poate reduce șansele de apăsare accidentală. Butoanele sunt realizate din metal și se simt frumos și clicky, cheia de alimentare este marcată cu o linie de accent roșu, o atingere drăguță.

În partea de jos, aveți un port USB-C pentru încărcare și … nici o mufă pentru căști, din păcate. Veți obține o pereche de plăcuțe de bază USB-C în cutie cu ambele telefoane și sună bine. Huawei și-a prezentat de curând propriile suporturi wireless pentru vânzarea unui preț suplimentar de 160 USD (acestea sunt o diferență clară între Apple AirPods, dar o durată mai lungă de viață a bateriei), în cazul în care căutați o experiență exclusivă pentru Huawei.

O diferență între P20 și P20 Pro este faptul că primul este rezistent la stropire, în timp ce Pro dispune de o clasă de rezistență la apă IP67, ceea ce înseamnă că va supraviețui unei scurte scufundări în apă și acelor zile de vară de la piscină .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.