Ei nu vor plăti: prima extindere a Battlefield 1 este acum disponibilă gratuit

Aceasta este o ofertă de timp limitată, deși …

Jucatorii Battlefield 1 care nu au cumpărat prima expansiune pentru joc vor fi, fără îndoială, bucuroși să afle că au fost făcuți un freebie pentru PC (precum și consolele Xbox One și PS4).

Gamerii pot să-și extindă expansiunea ‘Ei nu vor trece’ de la Origin Store pentru nimic, în timp ce în mod normal, se vinde cu 11,99 £ sau 14,99 $. Oferta este disponibilă numai pentru o perioadă limitată de timp, până la data de 15 mai pentru a fi precisă, deci aveți doar două săptămâni pentru a vă deplasa.

They Shall Not Pass vede sosirea armatei franceze, iar extinderea are patru hărți noi, plus un nou mod de joc: Frontlines (care este un amestec de Conquest și Rush). Există, de asemenea, o clasă nouă, Trench Raider Elite, care este specializată în acțiuni apropiate și în luptă cu un club cu spiked look.

Distracție cu Howitzers … 
Aveți de asemenea două noi operațiuni – Anvilul Diavolului și Dincolo de Marne – fără a mai vorbi de o serie întreagă de alte adăugiri, sub forma unor tancuri noi, un Howitzer de Siege și multe altele.

EA este încă în curs de dezvoltare în mod activ Battlefield 1, cu un nou mod numit Operațiuni de șoc așteptat să sosească luna viitoare. Cu toate acestea, după luna iunie, lucrurile se vor sfârși în joc, iar actualizările lunare se vor încheia.

Care este probabil motivul pentru care această extindere a devenit acum liberă, deoarece EA se îndreaptă să se concentreze asupra următorului joc din seria, care se zvonește a fi numit Battlefield V (și este posibil să fie stabilit în al doilea război mondial).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.