Controlerul de comenzi Nintendo Pro preia compatibilitatea cu Steam

Într-o nouă postare de blog de către echipa Steam Controller, Valve a anunțat oficial asistența pentru controlerul Nintendo Pro Pro prin intermediul protocolului de intrare Steam.

Pentru a începe să jucați cu controlerul, care Valve numea ‘un dispozitiv minunat cu un set de caracteristici care pereche frumos cu catalogul dvs. Steam,’ trebuie să vă înscrieți mai întâi în cea mai recentă versiune beta a clientului Steam.

De acolo, utilizatorii pot activa suportul pentru Pro pad-ul prin bifarea opțiunii ‘Suport de configurare a comutatorului Nintendo’ sub Setări controler.

Comutați-o în sus 
Amplasarea butoanelor poate fi reglată și în această secțiune, cu opțiunea de bun venit pentru a schimba butoanele A / B și X / Y în configurația controlerului.

În timp ce Switch Pro Controller a fost utilizabil pe PC-uri Windows prin Bluetooth pentru o perioadă de timp, acum pentru a funcționa software-ul necesar terților, și chiar și atunci experiența utilizatorului oferită era departe de a fi ideală.

Valve a declarat, de asemenea, că d-pad-ul Switch Pro Controller este ideal pentru lupta împotriva jocurilor și platformelor, iar giroscoapa își îmbunătățește scopul în titlurile dvs. de acțiune / FPS.

Am avut, de asemenea, lucruri grozave de spus despre gamepad-ul excelent în revizuirea controlerului nostru Nintendo Pro Controller, lăudând comfortabilitatea, durata de viață a bateriei și d-pad-ul de neegalat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.