Asistentul Google primește noi funcții pe sistemul de operare Wear, inclusiv asistența pentru acțiuni

Google tocmai a anunțat un set nou de caracteristici care se îndreaptă spre sistemul său de asistență pe Wear. Anunțul este un pic de surpriză, deoarece compania pregătește pentru Google I / O, cel mai mare eveniment al anului.

Noile caracteristici anunțate astăzi sunt menite să facă Google Asistent mai convenabil de utilizat. Sugestii inteligente sunt acum disponibile pentru utilizatorii Google Assistant, care vor putea acum să aleagă întrebări sau răspunsuri relevante din punct de vedere contextual pentru a continua o conversație.

O altă caracteristică importantă nouă este opțiunea de a auzi răspunsuri la întrebările dvs., mai degrabă decât să le citiți pe smartphone. De fiecare dată când întrebați Asistentul Google pentru a ‘spune-mi despre ziua mea’ în timp ce ascultați muzică, ar trebui să auziți informații utile, cum ar fi orele de navetă și ordinea de zi viitoare, de la difuzorul smartphone sau căștile Bluetooth.

Dar punctul culminant al actualizării este cu siguranță Acțiuni. Noua facilitate este acum disponibilă tuturor sistemelor de operare Wear de la smartwatches Google. Cu acțiunile, puteți folosi vocea pentru a vă controla dispozitivele inteligente conectate sau pentru a vă întreba dacă trenul de bord pleacă.

Potrivit Google, noile caracteristici anunțate astăzi vor fi lansate în toate smartwatch-urile Wear OS în următoarele câteva zile, așa că acordați atenție oricăror actualizări pe care le puteți obține pe dispozitivul dvs. portabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.