AMD Ryzen Threadripper Data lansării celei de-a doua generații, știri și zvonuri

În aprilie 2018, AMD și-a lansat linia de procesoare Ryzen de generația a doua și a suflat complet prima generație din apă când a venit la performanță. Dar cum ar fi procesoarele high-end ale Threadripper-ului Ryzen care au pus Intel pe defensiva Core X în 2017?

Ei bine, asteptam sa vedem urmarirea in a doua jumatate a acestui an.

Similar cu saltul de la Ryzen la Ryzen a doua generație, așteptăm să vedem un salt masiv în performanță cu AMD Ryzen Generation 2 – de la numărul mai mare de bază la o mai bună gestionare a puterii. Acest lucru se datorează trecerii la aceeași arhitectură Zen + de 12nm utilizată în noile CPU-uri Ryzen.

Este posibil să nu avem prea multe informații concrete, dar asta se va schimba, așa că păstrați această pagină marcată – așa cum o vom păstra actualizată cu orice știri Ryzen Threadripper Generation 2 care vine pe drumul nostru.

Sa trecem la subiect.

Ce este? Noua generație de procesoare desktop de vârf de la AMD

Cand va fi lansat? Zvonuri pentru Q3 2018

Ce va costa? Sperăm că în jurul aceluiași preț ca și prima generație

Data de lansare Ryzen Threadripper Generation 2

Datorită informațiilor distribuite la CES 2018, așteptăm să vedem lansarea procesorului de procesare a procesoarelor Generation 2 în a doua jumătate a anului 2018. În ceea ce privește ceva mai specific, putem face doar speculații bazate pe versiuni anterioare.

Și, într-un interviu acordat Forbes, Jim Anderson, senior vicepreședinte și director general al AMD, a declarat că putem presupune că vom obține încă trei CPU-uri pentru high-end – la fel ca prima generație a lui Ryzen Threadripper.

Liniile inițiale ale procesoarelor Threadripper lansate în august 2017 și văzute ca procesoare Ryzen de generația a doua lansate pe data de 19 aprilie 2018 – doar o lună mai târziu decât data de lansare din martie 2017 pentru primul gen – ne așteptăm să vedem generația Ryzen Threadripper Generation 2 data de lansare pentru a cădea în linie în această lună sau mai târziu.

Ryzen Threadripper Generation 2 price
Nu avem multe informații concrete despre stabilirea prețului Rysen Threadripper Generation 2, dar putem specula în continuare pe baza prețului generației 1. Și putem analiza, de asemenea, diferența de costuri de la AMD Ryzen la AMD Ryzen a doua generație.

Prețurile de Threadripper sunt după cum urmează, și nu cred că Threadripper Generation 2 va fi sălbatic diferit:

  • Ryzen Threadripper 1950X: $999 (£845, AU$1,359)
  • Ryzen Threadripper 1920X: $799 (£689, AU$1,069)
  • Ryzen Threadripper 1900X: $549 (£384, AU$629)

Ryden Threadripper Generation 2 specificatii
Din fericire, se pare că AMD intenționează să rămână cu același socket TR4 pentru o perioadă de timp, potrivit unui raport de la Anandtech, așa că oricine caută să facă upgrade odată cu treptele Threadripper Generation 2 nu ar trebui să-și facă griji pentru cumpărare o nouă consiliu. Cu toate acestea, la fel ca în cazul celei de-a doua generații Ryzen și a chipsetului X470 – așteptăm să vedem un nou chipset pentru noile chipsuri Threadripper care vor optimiza performanța și consumul de energie.

Mai mult decât atât, plăcile de bază mai vechi vor trebui să fie actualizate și cu un BIOS nou care, de asemenea, vă poate cere să le încărcați cu un procesor original Ryzen Threadripper.

În afară de asta, așteptăm să vedem aceleași îmbunătățiri pe care le-am văzut în tranziția de la Ryzen la Ryzen a doua generație care ne-a dat cel mai bun procesor pe care l-am primit mâna pe un timp, Ryzen 7 2700X.

Dar, pentru că Ryzen Threadripper Generation 2 urmează să utilizeze aceeași microarhitectură ca și prima generație, probabil că nu vom vedea o îmbunătățire mult dincolo de vitezele ceasului și consumul de energie mai rapidă, mai degrabă decât îmbunătățiri radicale cum ar fi numărul crescut de nuclee -corese și 32-fire sunt tot ce trebuie să spui oricum).

La sfârșitul zilei, nu vom avea nici o informație solidă cu privire la specificațiile Ryzen Threadripper Generation 2, până când AMD ne spune ce sunt – deci asigurați-vă că vă reîntoarceți la această pagină, pe măsură ce o vom actualiza ca în curând, când știm mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.